رستوران موسیو آراکِل
آدرس: خیابان حکیم نظامی،خیابان سنگتراش ها غربی،حدفاصل کوچه 10 و 12
آراکِل بُغریاس به تاریخ 1274 در جُلفای اصفهان دیده به جهان گشود. ساندوخت پطروسیان را به همسری برگزید و پدر شش فرزند شد. آراکل هتلدار مطر زمان خود و همچنین صاحب تجارت هانه ای در اصفهان شد. او هتل خود را در اصفهان جنب دروازه دولت سابق (شهرداری کنونی) به نام پسرش کارو تاسیس کرد.سخاوت او دلیل خدمات ارزنده اش به شهر و جامعه ی خود بود برای مثال در سال 1307 ناقوسی که توسط او به کلیسای میناس مقدس اهدا شده است اکنون میراثی ارزشمند برای سرزمین ما است.چنانچه برای خطاب به آقایان ارمنی از کلمه موسیو استفاده می شد، آراکل در اصفهان به موسیو آراکل مشهور بود. او مالک 13 خانه در محله ی جلفا اصفهان از جمله مکان این کافه رستوران بوده است که به یاد ادای دین و به پاس خدمات ارزشمند او، این مکان به نام موسیو آراکل نام گذاری شده است.
منوکافه : نوشیدنی های گرم شامل قهوه ها( قهوه شرقی، آفوگاتو، اسپرسو، موکا، لاته، کاپوچینو، هات چاکلت، شیرشکلات، هانی کرم، کافی نوتلا و...)، چای و دمنوش ها (دمنوش دارچین، زنجبیل، گل گاوزبان، بهارنارنج، بابونه، استخدوس؛ ترش، زعفران، آویشن، به لیمو، هل، چای ماسالا، چای ایرانی، دمنوش مخصوص، دمنوش میوه ای و....) است.
نوشیدنی های سرد شامل شیک ها( وانیل، کارامل، شکلات، نسکافه، طالبی و..)، موکتل ها (موهیتو، رد موهیتو، لیموناد، رد لیموناد، آیس رد، بلو هوایی، سیگنچیر، مخصوص و....)، شربت ها (بیدمشک نسترن، بهارنارنج و...)، اسموتی ها (موز شکلات، آناناس نارگیل و..)، قهوه های سرد (آیس موکا، آیس لاته، آیس آمریکانو، فراپاچینو و..)، نوشیدنی های طبیعی (کرفس لیمو، آبمیوه های فصل و..) و همچنین بستنی ها ( کارامل، شکلات، وانیل، کیت کت، طالبی، انبهف توت فرنگی، شاه توت و..)، کیک ها (کیک عسل ارمنی، کیک شکلاتی، چیز کیک نیویورکی، پای سیب، کیک روز، کیک موسیو و...) است.
منو رستوران : شامل غذاهای سنتی ( کباب سلطانی، کباب شیشلیک، کباب برگ، کباب کوبیده، جوجه شکاری، جوجه مخصوص، جوجه کباب ماستی، ماهیچه، گردن، خوراک مرغ وآلو، ماهی تنوری مخصوص، قورمه سبزی، کته پلو و....)، غذاهای فرنگی (استیک، پاستا دریایی، پاستا کاریونارا، میگو، گُردن گرین، فیش اند چیپس، فیله مرغ استریپس، همبرگر، چیکن برگر و....)، پیش غذاها (سینی مزه روز، سالاد سزار، سالاد یونانی، سالاد فصل، خورشت ماست، هوموس، سوپ بروکلی، سوپ روز، زیتون پرورده، ماست ساده، ماست موسیر و...)، نوشیدنی ها (دلستر، دوغ محلی، نوشابه و....) است.
ساعت کاری کافه 12:00 الی 23:00 و ساعت کاری رستوران ناهار 12:00 الی 15:30 و شام 20:00 الی 23:00 می باشد.